Fotografie de nunta si botez, Blog foto Iustin Ichim

Articole recente despre fotografie de nunta si botez, imagini din evenimente, serviciile mele: fotograf nunta, fotograf botez, foto video nunta, foto cununie civila plus petrecere, albume fotocarte, foto la minut, foto magneti sedinte foto copii, sedinte foto Trash The dress, cabina foto si multe altele.

Sedință foto in ziua nunții in București

Foto nuntă București, Andreea si Paul

Nuntă Andreea si Paul, fotograf nuntă București Iustin Ichim
Sedință foto, cununie civilă

Cununie civilă București si ședinta foto

Cununie civilă in București și ședintă foto in oraș, Fotograf Iustin Ichim.
Sedinta foto nunta, fotograf
,

Fotograf nunta in 2020

Fotograf nuntă Ploiești, servicii foto video nuntă, inclusiv cabina foto si albume foto tip carte.
Sedinta foto, cununie civila
,

Cununie civilă si petrecere

Foto cununie civilă si petrecere in Bucuresti, septembrie 2020.
Fotograf nunta, Sedinta foto Trash The Dress
, ,

Nunta Andrei si Ancuța, fotograf nunta Bucuresti

Foto nunta Andrei si Ancuta, Bucuresti. O nunta frumoasa cu multi tineri si multa distractie si o sedinta foto Trash The Dress la munte.
Aranjamente botez
,

Foto botez in aer liber, Bucuresti

Botez Alexandru, foto botez Bucuresti. Selectie de la botez de zi cu petrecere in aer liber fara sedinta foto cu bebe acasa, doar fotografii botez la biserica si petrecere de zi la Piscina Clubului Diplomatic.
flori, buchet nunta
,

Cum poti sti sigur ca nu dai gres cu florile la nunta

Pentru fiecare viitoare mireasa aranjamentele florale ocupa un rol foarte important. Sunt punctul focal al meselor de nunta si adauga eleganta, frumusete si un sentiment de bine atmosferei generale de nunta. Cum alegi insa aranjamentele florale?
Foto nunta moderna
,

Nunta tematică: trenduri si tematici

Pe langa alegerea rochiei de mireasa, tematica pentru nunta este urmatoarea provocare de la care pornesc pe rand toate celelalte: locatia, invitatiile, decorurile, aranjamentele florale, marturiile, tortul si, desigur, acel fotograf care va reusi sa surprinda cele mai frumoase momente.
Foto Botez, sedinta foto
,

Foto botez, doar biserica

Serviciile foto video botez sau fotograf botez sunt in unele cazuri cerute doar pentru biserica, fara petrecere sau recomandat si o sedinta foto acasa.
Sedinta foto, bebe
,

Fotografii Botez David, Bucuresti

Imagini de la botez David, in Bucuresti. Fotograf botez include sedinta foto cu bebe acasa, fotografii botez la biserica si petrecere de zi la restaurant.
sedinta foto, wedding day
, ,

Fotografii nunta, Ramona si Bogdan

Nunta mare si frumoasa in Fagaras. Echipa noastra completa 2 fotografi si 2 cameramani plus mai multe albume fotocarte. Pentru mine a fost interesant ca imagine la starea civila in Cetatea Fagarasului si Sedinta foto Love/Trash The Dress a doua zi dupa nunta la Balea Lac.
Sedinta foto, Palatul Snagov
,

Nunta Alina si Cosmin, Bucuresti

O nunta cu multi tineri si multa distractie. Pregatiri, cununie civila sector 2 si cununie religioasa in Bucuresti, iar petrecerea la palatul Snagov. Dupa nunta la cateva zile am facut si o mica sedinta foto Trash The Dress/ Love The Dress cu mirii si nasii, jumate de zi pe plaja din Vama Veche, un loc cu multe amintiri placute pentru ei.
verighete nunta, Just Married
,

Verighete si inele de nunta

Imagini cu verighete de nunta si inele de logodna. Pentru cei care sunt in cautarea accesoriilor pentru nunta, am atasat cateva imagini cu diverse inele si verighete de nunta pe care le-am fotografiat la evenimente recente.
Foto cununie
, ,

Ramona si Cristian, fotografii nunta

Fotografii nunta in Bucuresti, un cuplu tanar si frumos si o nunta fara restrictii, cu petrecerea in Biavati Events. Urmata si de o sedita foto Trash The Dress/ Love The Dress.
Sesiune foto Trash the dress
,

Nunta Vlad si Gabriela

Nunta in Bucuresti, pregatiri si biserica, sedinta foto si petrecere de noapte cu multa distractie. In alta zi dupa nunta, o scurta sedinta foto Trash The Dress/ Love The Dress la Constanta.
Prima intalnire a mirilor
,

Nunta Mihaela si Constantin, Constanta

Nunta Mihaela si Constantin, O nunta simpla si frumoasa in Constanta, nunta romaneasca dar presarata si cu influente etnice locale. Am atasat doar cateva fotografii reprezentative.