• Foto nunta moderna

Nunta tematică: idei, trenduri și tematici nunți

Nunta este de departe cel mai organizat eveniment din viata celor mai multe dintre cupluri. Daca in organizarea ei este implicata viitoarea mireasa, deja am spus totul. Cu o precizie de ceas elvetian, organizarea prinde contur in cele mai mici detalii.

Pe langa alegerea rochiei de mireasa, tematica pentru nunta este urmatoarea provocare de la care pornesc pe rand toate celelalte: locatia, invitatiile, decorurile, aranjamentele florale, marturiile, tortul si, desigur, acel fotograf care va reusi sa surprinda cele mai frumoase momente.

Dar care sunt preferintele acestui an?

Alege o tematică pentru nunta ta

Foto nunta Bucuresti

Nunta Glamour

Tematica glamour este potrivita pentru cuplurile care vor sa aiba parte de acel element oau cu care sa-si impresioneze invitatii. Decoruri luxoase, aranjamente florale ample, focuri de artificii si muzica pe masura.

Foto nunta romantica

Nunta romantică

Daca iti plac scrisorile de dragoste si plimbarile in doi in serile tarzii de vara, cu siguranta ti s-ar potrivi o nunta romantica. Aceasta tematica imbina elemente traditionale cu focus pe legatura profunda dintre voi. De la dansul mirilor in lumina reflectoarelor, buchetul miresei, la alegerea acelui fotograf de nunta care sa surprinda magia pe care o traiti.

Nunta rustic

Nunta rustică

Nunta rustica este una dintre cele mai populare tematici din ultimii trei ani si prinde teren si in 2019. Dar este cat se poate de interesant cum tot mai multe cupluri imbina stiluri diferite astfel ca vom vedea adesea nunta rustica cu elemente de lux, rustica-vintage, rustica-boho  (adica cu elemente boeme). Toate pentru un plus de unicitate.

Sesiune foto cununie

Nunta in aer liber

Nunta in aer liber sau, mai nou, nunta in gradina a devenit si la noi tot mai cautata. Cu meniu in stil bufet suedez, tematica aceasta poate cuprinde atat elemente clasice, cat si romantice sau chiar rustice. Daca vorbim de o gradina cu multa vegetatie, deja decorul te va ajuta foarte mult sa creezi imaginea perfecta.

Foto nunta, tema vintage

Nunta Vintage

Nunta cu tematica vintage se completeaza perfect cu elemente rustice sau boho chic. Astfel, in 2019 se anunta decoruri perfect rotunde, mobilier vintage, marturii haioase si fotografii de nunta cu plancarde cu mesaje, mustati sau ochelari retro 😊.

Foto nunta clasica

Nunta Clasică

Nunta clasica sau traditionala nu-si va pierde nicicand adeptii. Din contra, tot mai dese si in anii anteriori au fost nuntile cu tematica “port popular”. Sedinte foto la astfel de nunti stau marturie bucuriei cu care mirii si-au dorit sa se intoarca la origini pentru a retrai emotii din timpuri stravechi.

Foto nunta Boho chic

Nunta Boho chic

Adica acea nunta in stil boem. Cu elemente din nunta cu tematica romantica, trendul boho chic este pentru cei care nu au nicio problema in a sta desculti intr-o gradina de vara sau pe plaja, in tinute lejere si cu flori prinse in par.

Foto nunta, tema marina

Nunta Marină

Pe malul Marii Negre sau pe alte meleaguri, nunta cu tematica marina va ramane mereu in trend. Cu decoruri specifice (cum altfel decat marinaresti), nunta pe plaja este cat se poate de… senzationala. Cine nu s-ar simti minunat dansand pe plaja si admirand apusul de soare oglindit in luciul apei?

Esti pe cale sa-ti organizezi nunta? Care este tematica ta de vis?
Desigur poate fi si tematică pentru botez.

Articol scris de Oana Mănescu pentru www.fotografinunta.com
Fotografii de Iustin Ichim
Facebook Page

ALL CONTENT COPYRIGHT © IUSTIN ICHIM / WWW.FOTOGRAFINUNTA.COM . TOATE IMAGINILE PREZENTATE IN ACEST SITE SUNT REALIZATE DE AUTOR: FOTOGRAF IUSTIN ICHIM. VA RUGAM NU COPIATI IMAGINI SAU TEXT FARA SA CERETI ACORDUL