• Sedinta foto Trash the Dress, fotograf Bucuresti

Ședinta foto Trash The Dress, Love The Dress, ședinta foto după nuntă

Sedinta foto Trash The Dress, este acea sedinta foto dupa nunta in care se pot scoate fotografii senzationale sau daca va doriti altceva se pot face doar fotografii naturale si pline de relaxare.

Se poate face oricând și oriunde vă doriți, cu recomandarea sa fie un loc care va place mult, sau un loc care reprezintă ceva pentru voi.

Locuri recomandate pentru sedinta foto Trash The Dress: Se poate face la mare, la munte sau pe munte, aici trebuie prin minim un răsărit sau apus de soare, se poate merge in afara țării, intr-o zona turistica sau un oras turistic care va place sau pe o plaja.

De obicei recomand o zi dedicata sedintei foto, dar utilizate maxim 3-4 ore pentru a nu fi plictisitor sa obositor pentru voi, desigur nimic nu este fix, putem petrece impreuna si 2-3 zile daca este buget 😎

Prețul meu este foarte accesibil 150 euro, rezervare o zi, editare foto naturală inclusă. Deplasarea in afara orasului este cu clientul sau decontată.

Pot face desigur o astfel de sedinta foto si pentru clienti cu care nu am colaborat la nunta. Se pot deasemena face fotografii cu drona, inclus in pret.

Daca vreti si o filmare, pot aduce in echipa un videograf talentat, pentru a face un clip scurt cu cele mai bune momente din sedinta noastra foto.

Idei, locuri si locații pentru sedinta foto Trash The Dress

  • Castele si palate din România (cu taxă): Peleș (Sinaia), Mogoșoaia, Știrbei, Cantacuzino (Busteni)
  • Case impunatoare, restaurate frumos pentru ședinte foto (cu taxă)
  • Oricare din munții noștri, contează doar cadrul ales si desigur momentul din zi. Aici sunt mai multe optiuni: pe un traseu turistic, pe stânci, in pădure sau chiar la o cabană, iar pentru cei mai curajosi se poate face chiar escalada, asigurati de o echipă de alpinisti.
  • Orașe turistice: Bucuresti, Sibiu, Sighisoara, Timisoara, Brasov, Iasi… Sau chiar arhitectura moderna.
  • Orice plaja din Romania care este libera, mai ales dimineata devreme… sau din Bulgaria, Grecia.
  • Rezervatii temporare cu flori, plantatii de floarea sorelui, lavanda, munte cu Rododendron

Voi mai completa si cu alte locatii specifice.

Pentru intrebari sau pentru programare Contact Iustin Ichim. Vezi si pagina mea de călătorii Hoinărind prin România

Ne puteti urmari sau vedeti evenimente recente aici

Facebook Pagelike Widget

ALL CONTENT COPYRIGHT © IUSTIN ICHIM / WWW.FOTOGRAFINUNTA.COM . TOATE IMAGINILE PREZENTATE IN ACEST SITE SUNT REALIZATE DE AUTOR: FOTOGRAF IUSTIN ICHIM. VA RUGAM NU COPIATI IMAGINI SAU TEXT FARA SA CERETI ACORDUL